sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Lauantai lämmössä

Olipas kiva aloittaa aamu laiskasti tekemällä itse aamupalaa ja syömällä rauhassa ruokailutilassamme. Sen jälkeen käytin hyvän ajan rasvaamalla itseäni aurinkorasvalla. Suuntasimmekin heti aamusta biitsille varaamaan rantatuolit ja varjon, jotka kustansivat huimat 12€ per päivä. Aamupäivän aikana taivaalla pyöri paljon pilviä. Joten tuulen kera auringon ollessa pilvessä meinasi tulla jopa vähän kylmä. Sitkeästi kuitenkin makoiltiin, Eine lukien ja Atte välillä kuorsaten. 




Iltapäivään mennessä pilvet hävisivät ja lounaalla käynnin jälkeen oli olo kuin makkaralla grillissä. Lopulta oli pakko luovuttaa, kun tuntui että nahka alkaa tosissaan kärventyä. Suuntasimme siis upeaan majoitukseemme rauhoittumaan hetkeksi. Oli muuten ihana päästä vähäksi aikaa pois kuumuudesta, ihmisvilkkaudesta sekä hälinästä ja istahtaa sohvalle kuohuviinin kera. (Joko alkaa mennä liian pitkälle majoituksen hehkuttaminen? Ei kai...) Niin ja siis onhan meillä merinäköalakin, tosin riippuen siitä pitääkö naapuri ikkunaansa ja sisäoveaan auki vai kiinni..



Samaan syssyyn pakko vähän kehaista tätä makoisaa sangriaa mihin tutustuimme jo pari vuotta sitten Gran Canarialla käydessä. Pullon kun saa tuosta lähi Sparista hintaan 1,75€.



Olimme kuulleet päivän aikana huhuja kulkueesta ja välillä rannalle kuului rytmikästä rummutusta jostain kauempaa. Päädyimmekin vahingossa lähtemään liikenteeseen illasta juuri kun kulkue tuli meidän kohdalle katua. Katsomossakin oli vähintään yhtä paljon eri asusteisiin pukeutuneita ihmisiä kuin kulkueessa.










Lopulta päätimme lähteä kohti ravintolaa mihin olimme ajatelleet mennä syömään, koska ajattelimme kulkueen kohta loppuvan. Ravintolassa keskustelu oli suhteellisen vaikeaa, koska ulkona pauhasi kulkueessa vaikka minkälaista musiikkia ja jumputusta (yhdellä jos toisellakin Enrique Iglesias). Ruoka oli odotetusti todella mahtavaa! Yksi parhaimmista (Filet Mignon) pihveistä ikinä! Atte pääsi syömään upeasti valmistettua mureaa lampaan lapaa. Jälkkäriksi maistelimme mielettömän hyvän makuista whiskey nimistä annosta. Vähän niin ku tiramisu tyyppisesti tehty jäätelöannos.



Niin ja me taidettiin ajatella ennen ruokailua, että kohta se kulkue loppuu. No eipä loppunut. Jatkui yhteensä about kolme tuntia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti