sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Kotimatka

Herätyskello herätti klo 4:40. Virkeät matkalaiset suuntasivat pikku pakkasessa matkalaukkujen kanssa tällä erää viimeistä kertaa kohti Zoologischer Gartenia. Ärhäkkään bussikuskin kyydissä matka lentokentälle taittui yhdessä hujauksessa. Turvatarkastus aiheutti taas hämmennystä, kun äippä joutui jalkansa kanssa jälleen extra syyniin ja lopulta iskäkin otettiin satunnaistarkastukseen. Unihiekat silmissä ei jotenkin ollut ihan kartalla kaikesta. Myöskin virkailijoiden ohjeistus tilanteessa oli hiukkasen ynseää. Noh, selvittiin kuitenkin ja päästiin jonottamaan hienolle bunkkeri-portille jonka palveluihin lukeutui noin 8 penkkiä.

Berliinin päässäkään ei virkailijoita kiinnostanut laukkujen koot saatikka painot. Eikä edes se montako laukkua sinulla olisi ollut mukana. Koneessa laukut sitten vaan tungettiin jonnekin. Mainittakoon tähän väliin myös se, että passeja ei kysytty koko reissun aikana missään. Olisi hyvin voinut unohtaa sen vaikka kotiin.

EasyJet lentoyhtiöstä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Kaikki toimi oikein loistavasti, niin lentokentillä kuin lentokoneessakin. Kaikki virkailijat, stuertit ja lentoemot olivat ystävällisiä. Ei ollut mitään halpalentoyhtiöihin usein liittyvää ylimääräistä ostosten tyrkytystä ja matkustajia kohdeltiin ihmisinä. EasyJet:n kännykkä aplikaatio oli todella kätevä ja käytännöllinen sekä toimi hyvin vaikka samalla aplikaatiolla oli neljän ihmisen liput. Ehdottomasti voi matkustaa kyseisellä lentoyhtiöllä uudestaankin.



Loppufiilikset reissusta: mahtava, hieno, upea, fantsu, aurinkoinen, vihreä, keväinen, maukas, ravitseva, mielenkiintoinen...

Parasta Berliinissä: lauantain markkinat, jalkapallomatsi, Trabant museo, helppo liikkuminen, kevät, syömiset ja juomiset, matkaseura, askartelukauppa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti