maanantai 29. heinäkuuta 2013

Tallink Star


Aamu alkoi aikaisin. Ja matkaan lähtö kotoa oli yhtä kaaottinen kuin aina ennenkin. Vaikka kuinka edellisenä päivänä kaikki tavarat on laitettu valmiiksi, niin silti tuntuu aina siltä kuin jotain olisi unhotunut. Eiköhän sitä kuitenkin pärjätä kun on luottokortit, ajokortit ja passit mukana. Kaiken muun voi ostaa tarpeen mukaan kaupasta.

Meidän alkuperäinen syy lähteä omalla autolla oli se, että saa sitten tuoda rauhassa tuliaisia ynnä muuta. Eikä siis tarvitse rajoittua lentokoneiden kilomääriin. No, kun aamulla oli kaikki laukut ja kassit pakattu autoon, todettiin sen olevan jo täysi. Tai kyllähän takapenkille mahtuu niin kauan tavaraa kun se ei peitä näkyvyyttä takaikkunaan. Mutta joka tapauksessa se alkuperäinen suunnitelma suurista määristä erikoisia viinejä ynnä muuta vähän vesittyi heti alkumetreillä. Ehkä sitä sitten tuli varauduttua vähän liikaa kaikkeen. Saas nähdä.
 
Tästä tämä päivä on lähtenyt käyntiin. Laivamatkaa jäljellä noin puolitoista tuntia ja sen jälkeen Kian nokka kohti Via Balticaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti