keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Byczyna

Siihen nähden, että Byczynan kaupunki on keskellä peltoja kaukana kaikesta muusta, meillä oli todella huippu hotelli! Kaupungissa on asukkaita noin 4000 ja 43,5€ hintaan yövyttiin varmasti kaupungin kalleimmassa hotellissa.
 
 
 

 
 
Kävimme myös illalla syömässä hotellin ravintolassa, joka oli saanut pelkkiä kehuja. Ja täysin ansaitusti! Tarjoilija oli todella mukava ja osasi hyvin englantia. Osasi suositella ruokia sekä viinejä ja kertoi mitä annokset sisältää. Varmisti myös jokaisen annoksen kohdalla, että kaikki on hyvin. Söimme alkupalat, pääruoat sekä jälkiruoat ja joimme pullon viiniä yhdessä.
 
 
 
 
Laskuksi tuli yhteensä hurjat 63€! Ei edes viitsi ajatella miten vähän siihen hintaan saa ravintolassa Suomessa. Oikeastaan jos viedään pidemmälle tätä ajattelua, niin meillä ei olisi Suomessa ikinä varaa mennä noin tasokkaaseen ravintolaan edes alkupalalle. Jos tämä ravintola olisi jossain vähänkin isommassa/merkittävämmässä kaupungissa, niin hintataso olisi ihan eri. Mietittiinkin moneen otteeseen mitä ihmettä se tekee täällä peltojen keskellä.

 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti