tiistai 2. syyskuuta 2014

Norwegian, vain pakki puuttuu

Selvittiin hienosti AirLink bussilla takaisin lentokentällekin. Eikä ketään kiinnostanut meidän käsimatkatavaroiden jäätävät kilomäärät. Tosin turvatarkastuksessa toinen kassi meni kaksi kertaa läpivalaistuksesta. Meni hetki tajuta miksi. Oltiin pakattu sinne mun viimeisimmät ostokset; silikoniset kaapimet ja kauha. Ei ne varmaan kauheen vaarallisia lopulta onneksi olleet.

Meitsi meni taas sekaisin lentokentän lehtikioskilla. Taisi tarttua kuusi lehteä mukaan. Onpahan taas hetkeksi lukemista. Ärsyttävää kun Suomeen ei voi tilata mitään hyviä lehtiä ulkomailta.

Aika ennen lennon lähtöä meni mukavan nopeasti. Ja sitten kävi vielä niin hassusti että oltiin ihan ihka ensimmäisiä koneessa. Muut suomalaiset jäi epäilemään boarding kutsua joten jouduttiin avaamaan peli ja menemään ensimmäisiksi jonoon. Nopeasti kyllä Norwegian toimii, kun kone oli maassa alle tunnin ajan. Siinä ajassa kerettiin purkaa ja lastata uudet matkatavarat sekä matkustajat.

Dublinista vielä lyhyesti. Ranskalaiset oli joka paikassa paksuja ja vähän raakoja sekä suolattomia. Pubiruoka oli todella hyvää ja edullista! Kaikki vessat oli aina kellarissa. Ihmiset oli todella ystävällisiä, mutta puheen ymmärtäminen oli paikoitellen todella vaikeaa. Oli tosin hieman vaikeata saada "oikeata" kuvaa kaupungista, kun paikalla oli niin paljon jenkkejä muiden turistien lisäksi. Voisimme matkustaa uudestaan Irlantiin, mutta lähtisimme mielummin seuraavalla kerralla tutustumaan pienempiin kaupunkeihin.

Ei enää kovin pitkä aika kun ollaan takaisin kotona (tällä kertaa onneksi vähän pidemmäksi aikaa). Jos siis osataan pyytää taksikuskia ajamaan oikeaan osoitteeseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti