maanantai 1. syyskuuta 2014

Bye bye Dublin

Aamulla sai rauhassa nukkua ja pakkailla tavaroita, koska huoneen luovutus oli vasta klo 11:30. Käsimatkatavaroita oli kertynyt ihan mukavasti, mut kuka niitä kentällä jaksaa punnita. Ainakaan toivottavasti ei punnitse...

Huoneenluovuttamisen ja matkalaukkujen säilöön viemisen jälkeen suunnattiin aamupalalle. Ja tosiaan eilisestä viisastuneina mentiin tuttuun sandwich kahvilaan.

Sen jälkeen olikin vähän tekemisen puutetta. Hengailtiin ensin pelihallissa kuluttamassa kerääntyneitä kolikoita. Sitten eksyttiin taas Carroll'sille näpläämään kaikenmaaliman irlantilaisia lahjatavaroita. Jotain tietty matkaan tarttui. Kuten myös seuraavasta kohteesta, kirjakaupasta. Jännä nähdä sitten majoituksella mihin kaikki uudet tavarat saadaan mahtumaan.

Odottavan aika on kyllä pirun pitkä. Kello tuntui oikein hidastelevan ihan kiusallaan. Käytiin kahvilla ja saatiin taas hetki kulumaan eteenpäin. Sen jälkeen jatkettiin shoppailua. Lisättiin siis omaa tuskaa matkatavaroiden kanssa.

Lopulta kello oli niin paljon, että pystyi menemään lounaalle. Käytiin testaamassa ne kuuluisat fish & chipsit. Eipä kyllä ollut erikoista. Kala ei maistunut millekään, ei kyllä suuria luuloja turskan suhteen ollutkaan. Yritettiin itse lisätä suolaa ja sitruunaa sekä tartar-kastiketta, lopputulos edelleen mauton. Ranskalaisetkin oli puoliraakoja, niin kuin tällä reissulla joka paikassa. Vissiin joku tyypillinen irlantilainen juttu. Tosin se että ne tulee aina suolattomina, eli saa itse määritellä minkä verran laittaa suolaa on positiivinen asia. Vatsa tuli kuitenkin täyteen, joten eiköhän tällä kotiin asti pärjää.

Lopulta päätettiin lähteä hakemaan matkalaukut hotellilta. Käsimatkatavaroihin tulevassa matkalaukussa oli kyllä vielä tilaa, mutta kilot vaan lisääntyi. Sit ei ku kentälle jännittämään kuin käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti